O nama

Halebić d.o.o.   je firma koja se bavi proizvodnjom, servisiranjem, oštrenjem i prodajom profesionalnih alata za drvnu, metalnu i PVC industriju.

Firma je osnovana 1968 godine sa sjedištem u Sarajevu, a djeluje na području čitave Bosne i Hercegovine. Uz stalan rad na unapređenju i ulaganje uspjeli smo da postanemo vodeća firma na prostoru Bosne i Hercegovine u oblasti reznih alata. Saradnja s firmama svjetskog renomea rezultirala je odličnim poslovnim uspjesima i brojnim zadovoljnim klijentima.

Alate koje nudimo namijenjeni su za industrijsku upotrebu ali također i za hobi. Prilagođavajući se potrebama i zahtjevima tržišta proširili smo područje rada i na usluge tehničke podrške u ovoj oblasti.

U pogonu naše firme vršimo servis i reparaciju profesionalnih reznih alata svih vrsta i veličina kao i usluge njihovog redovnog održavanja, također pored toga nudimo izradu alata prema crtežima ili uzorcima.
S ponosom ističemo da firma Halebić d.o.o. svojim uslugama zadovoljava veliki broj klijenata s kojim ujedno ima i dugogodišnju saradnju.

PROFESIONALNI ALTI ZA DRVNU, ALU I PVC INDUSTRIJU
-Servisi i oštrenje alata na savremenim CNC masinama
-Proizvodnja alata prema zahtjevima kupca